Σπετζοφαϊ - gaiaelliniki.gr - TEST
Headlines News :

Σπετζοφαϊ

Written By admin on Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012 | 8:11:00 μ.μ.

Σπετζοφαϊ

Υλικά

1 θηλιά λουκάνικο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι χυμό τομάτας
2 κύβους λαχανικών
πιπέρι
1 κιλό πιπεριές πράσινες κέρατα
1 ποτήρι λάδι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και προσθέτουμε το λουκάνικο. Ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα, προσθέτουμε το χυμό τομάτας και τους κύβους λαχανικών και αφήνουμε να πάρει βράση μέχρι να μαλακώσει το λουκάνικο. Λίγο πριν κατεβάσουμε από την φωτιά προσθέτουμε τις πιπεριές και το πιπέρι. Μόλις μαραθούν οι πιπερίες και μελώσει το φαγητό απομακρύνουμε από την φωτιά. Καλή σας όρεξη!!!

Κατερίνα Αντώνενα




Share this article :

topads

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. gaiaelliniki.gr - TEST - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template